Huwelijksplechtigheden in de kerk vinden steeds minder plaats.  Maar wie er toch voor kiest, doet dat met meer overtuiging. De sfeer in de kerk met al zijn rituelen voelt ook plechtiger aan dan wat paperassen tekenen op het gemeentehuis. Het is dan ook een goed idee om dit mooie moment met hart en ziel te koesteren.

Het voordeel van live stream is dat de uitzending op het zelfde ogenblik kant en klaar de ether wordt ingestuurd. Ik bedoel daarmee, gemonteerd met intro en eindgeneriek.

Een live stream uitzending kan tijdens de uitzending heel eenvoudig opgenomen worden. Dat wil zeggen dat 2 minuten na de uitzending de film al kan bekeken worden. U slaat als kersvers echtpaar zo twee vliegen in één klap. Voor hetzelfde geld hebt u ook een trouwfilm in uw bezit.

Het nadeel aan live stream is dat er gewerkt wordt met vaste studio camera’s. Er zitten kabels aan de camera’s die verbonden zijn aan onze mobiele studio. Mag tussen gemeentehuis en kerk wat tijd zitten, dan zijn er oplossingen mogelijk.

Wie enkel kiest voor een burgerlijk huwelijk heeft dit probleem niet. Ook vanuit het gemeentehuis kunnen live stream opnamen met meerdere camera’s de wereld worden ingestuurd.

Geen gedoe, vaste prijs voor alles.

Elke huwelijksceremonie wordt met minstens vier vaste camera’s opgenomen en dat voor de vaste prijs van 375€/ ceremonie (BTW inbegrepen). Bij CLN hoeft u, omwille van de kostprijs, niet te kiezen voor een minder aantrekkelijk concept. Onze apparatuur is zo ontworpen dat één persoon een stuurbare camera en de (beeld) switcher kan bedienen. Zo geniet u over een optimale service voor een heel aantrekkelijke prijs.

Huwelijksceremonie.

Een live stream van een huwelijksceremonie mag er best plechtig uitzien. Daarom streeft CLN Producties altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat wil zeggen dat  de live stream van de huwelijksceremonie altijd mooi en aantrekkelijk wordt ingekleed. Elke live stream start met een intro en eindigt met een eindgeneriek (aftiteling). CLN Producties maakt deze intro’s en eindgenerieken altijd op voorhand klaar. Daarmee krijgt een  live stream huwelijksceremonie de look van een televisie-uitzending.

Op uw trouwdag bezit u het uitzonderlijk recht om alle aandacht op te eisen.

Het is sinds mensenheugenis traditie dat huwen met pracht en praal gebeurd. Hebt u zich al eens afgevraagd waarom deze traditie in het leven is geroepen? Vroeger, nog voor er kranten waren, werd alles wat de bevolking moest weten verspreid van mond tot mond . Natuurlijk ook wanneer twee leden van twee families  in het huwelijksbootje stapten. Het was belangrijk dat iedereen binnen de leefgemeenschap snel wist dat het kersverse koppel geen huwelijkskandidaten meer waren en voortaan in omgang alzo benaderd werden.

Tegenwoordig is dit probleem niet meer aan de orde. Nieuws verspreidt zich nu in alle richtingen en via allerlei kanalen. Nochtans blijft de wil om in stijl te huwen stevig voortleven, terwijl andere tradities stevige veranderingen hebben ondergaan of aan belang hebben ingeboet.

De vrije keuze om ja te zeggen tegen de liefde en de beslissing om samen door het leven te gaan wordt in onze huidige maatschappij nog steeds hoog gewaardeerd. Het is deze waardering die tegenwoordig tot uiting komt op de dag van het huwelijk.

Uw bruiloft audiovisueel nog aantrekkelijker maken met een video speech of biografie.

CLN Producties maakt professionele familiehistorieken, autobiografieën, fotobiografieën en het is voor ons een koud kunstje om een prachtige verlovingshistoriek filmisch vast te  leggen.

De huidige pandemie heeft een boost veroorzaakt in het audiovisueel communiceren. Steeds meer mensen zijn nu ermee vertrouwd. Een reden te meer om voor live stream te kiezen, maar dat niet alleen. Inhoudelijk kan een bruiloft veel aantrekkelijker gemaakt worden door het audiovisueel aanbod uit te breiden. Dat kan met een op voorhand opgenomen speech (welkom & dankwoord), een reportage, eventueel aangevuld met een verlovingshistoriek.

Een voorbeeld van een live stream huwelijk opgenomen met 4 camera’s . Sla ‘even geduld’ over ( scroll tot op 12 minuten in de schuifbalk). Deze frame komt in beeld tussen de 15 en 10 minuten voordat de live uitzending start.

Vind nog meer professionelen bij u in de buurt: https://www.trouwen-bruiloft.be