Huwelijksplechtigheden in de kerk vinden steeds minder plaats.  Maar wie er toch voor kiest, doet dat met meer overtuiging. De sfeer in de kerk met al zijn rituelen voelt ook plechtiger aan dan wat paperassen tekenen op het gemeentehuis. Het is dan ook een goed idee om dit mooie moment met hart en ziel te koesteren.

Het voordeel van live stream is dat de uitzending op het zelfde ogenblik kant en klaar de ether wordt ingestuurd. Ik bedoel daarmee, gemonteerd met intro en eindgeneriek.

Een live stream uitzending kan tijdens de uitzending heel eenvoudig opgenomen worden. Dat wil zeggen dat 2 minuten na de uitzending de film al kan bekeken worden. U slaat als kersvers echtpaar zo twee vliegen in één klap. Voor hetzelfde geld hebt u ook een trouwfilm in uw bezit.

Ook vanuit het gemeentehuis kunnen live stream opnamen met meerdere camera’s de wereld worden ingestuurd.

Geen gedoe, vaste prijs voor alles.

Elke huwelijksceremonie wordt met minstens zes camera’s opgenomen en dat voor de vaste prijs van 395€/ ceremonie (BTW inbegrepen). Bij CLN hoeft u, omwille van de kostprijs, niet te kiezen voor een minder aantrekkelijk concept. Onze apparatuur is zo ontworpen dat één persoon een stuurbare camera en de (beeld) switcher kan bedienen. Zo geniet u over een optimale service voor een heel aantrekkelijke prijs.

Huwelijksceremonie.

Een live stream van een huwelijksceremonie mag er best plechtig uitzien. Daarom streeft CLN Producties altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat wil zeggen dat  de live stream van de huwelijksceremonie altijd mooi en aantrekkelijk wordt ingekleed. Elke live stream start met een intro en eindigt met een eindgeneriek (aftiteling). CLN Producties maakt deze intro’s en eindgenerieken altijd op voorhand klaar. Daarmee krijgt een  live stream huwelijksceremonie de look van een televisie-uitzending.

Uw bruiloft audiovisueel nog aantrekkelijker maken met een video speech of biografie.

CLN Producties maakt professionele familiehistorieken, autobiografieën, fotobiografieën en het is voor ons een koud kunstje om een prachtige verlovingshistoriek filmisch vast te  leggen.

Een voorbeeld van een (demo) live stream huwelijk opgenomen met 4 camera’s . Sla ‘even geduld’ over ( scroll tot op 12 minuten in de schuifbalk). Deze frame komt in beeld tussen de 15 en 10 minuten voordat de live uitzending start.

Vind nog meer professionelen bij u in de buurt: https://www.trouwen-bruiloft.be