Livestream producties

Huwelijk

De mooiste dag van je leven wil je toch delen met iedereen die je kent. Dat kan niet beter dan met een prachtige livestream productie. 

Livestream evenement

Uitvaartplechtigheid

De voorkeur om afscheid te nemen in intieme kring neemt  toe. Voor jonge, publieke en sociaal bewogen personen geldt een uitzondering.

Evenement

Livestream is een bijzonder sterk medium om een evenement naar een hoger niveau te tillen.  Gezien worden staat gelijk met groei.

Livestream uitvaartverzorging

Het mag best mooi zijn, ook de livestream uitzending van een uitvaart. Daarom doet CLN Producties al het mogelijke om er iets moois van te maken.

Elke uitvaart start op met een intro. Die wordt samengesteld aan de hand van het overlijdensbericht. De eindgeneriek, om af te sluiten, is een filmische weergave van het herinneringsprentje.  Ook worden de getoonde foto’s, tijdens de plechtigheid, in eigen beheer digitaal verwerkt om ze via de livestream apparatuur te tonen. Het kwaliteitsverschil is enorm. 

Een ander pluspunt is begrafenis.live, een platform voor onze livestream uitvaart. Deze website is makkelijk te vinden voor wie minder handig is met internetmedia.

Prijs: vanaf 395 € (BTW inbegrepen).

Deze korte film laat zien welke de mogelijkheden zijn waaruit de familie kan kiezen. Het is wel belangrijk deze wensen snel over te maken naar CLN Producties.

Voor altijd een onvergetelijk document

Een uitvaart brengt familie samen. Daarom is het altijd een uniek moment. Een voordeel van livestream is dat het ook wordt opgenomen en voor altijd kan bewaard worden. 

Een livestream uitvaart kost bij CLN Producties 395€  (BTW inbegrepen).

In de prijs is het verwerken van de foto’s, de intro en de eindgeneriek inbegrepen. Er is een kleine vergoeding indien de reisafstand groter is dan 40 km.

Andere opties:

Recording (enkel opnemen) multi-camera (principe livestream): 395€.

Recording (opname met 4 camera’s afzonderlijk) met montage (video): 575€.

Livestream uitvaarten worden uitgevoerd volgens het one-man-production-system. Dit vraagt wat tijd om de apparatuur op te bouwen en af te stellen. Een punt op rekening mee te houden.

Snel telefonisch contact opnemen: Clement + 32 (0)476245510 

Deze korte bondige film laat zien hoe CLN Producties  een livestream uitvaart opneemt en uitzend. Er wordt gebruik gemaakt van een mobiele studio die buiten het zichtveld van de camera’s wordt opgesteld.

Huwelijksceremonie live streamen

Trouwen, dat doe je niet elke dag. Dus wordt het zeker een uitzonderlijke emotionele belevenis. Niets is mooier dan deze belevenis te delen met familie, vrienden en collega’s. Dat kan allemaal heel eenvoudig met livestream.

Een livestream huwelijksceremonie wordt door CLN Producties met 6 camera’s opgenomen. Zo kunnen grote ruimtes, zoals kerken, mooi in beeld worden gebracht. Vermits CLN Producties elke livestream ook opneemt (recording) heb je voor hetzelfde geld ook een huwelijksfilm in bezit.

Prijs: vanaf 395 € (BTW inbegrepen).

Een evenement live streamen

Media aandacht werkt altijd, wil je met jouw evenement meer bekendheid verwerven. Alleen zit er nogal wat speling op wat de kostprijs betreft. Livestream is goedkoop, in vergelijking met andere promotievormen. Bovendien is het mogelijk om de uitzending te laten sponsoren. 

Een evenement live streamen is maatwerk. Daarom is het moeilijk om hier een kostprijs te vermelden. Voor een offerte, neem contact op met CLN Producties.

Elk medium in volle ontwikkeling heeft tijd nodig om te groeien.

Tijdens de  lockdown beleefde livestream fantastische tijden. Omdat alles snel moest was er geen ruimte om te groeien. De gangbare gedachte was: beter iets dan niets. Nochtans heeft een goed opgezette livestream alles in huis om informatie te verspreiden op een wijze die andere media niet bieden.

Een professionele livestream ziet er nu uit als een tv-uitzending.

Livestream kan even mooi ogen als een televisie-uitzending. Daarom werken wij altijd met 7 camera’s en verlopen de geluidsopnamen onafhankelijk van de camera’s. Met wat voorbereiding en samenspraak ziet de ruimte er vlug uit als een opnamestudio. Een briefing over wat er te gebeuren staat maakt de voorbereiding compleet.

De inhoud is net zo belangrijk of zelfs nog belangrijker.

Een uitvaart of een huwelijksceremonie is wat het is, maar een uitzending organiseren met een variabele (commerciële) inhoud vraagt een intense voorbereiding. Wij werken graag mee aan een klokvast scenario.

Maak reclame voor je livestream.

Wij zien vaak terug dat de livestream niet tijdig en veelvuldig wordt aangekondigd. Livestream is een online medium en de juiste weg is dan ook via de sociale media. Papieren media kan een mooie aanvulling zijn. Wij geven graag tips en advies hoe je een goede reclamecampagne organiseert.  

Spring eruit met een stevige visuele identiteit.

Intro’s en eindgenerieken zorgen voor een positieve uitstraling en dat mag best er een zijn die bij je organisatie past. Decor speelt daarin een belangrijke rol. Maak ook gebruik van rechten vrije muziek. Een goed klinkende tune met je logo, om bijvoorbeeld onderwerpen te scheiden, doet het altijd.

Livestream is niet duur.

Krijg nu niet de indruk dat een professionele livestream een kostelijke grap is. Integendeel, dank zij ons concept is livestream zelfs spotgoedkoop.

Livestream is teamwork.

Binnen elke organisatie is talent te vinden om taken als interviewer, presentator of spreker in te vullen. Wij coachen graag alle medewerkers doorheen het hele project. Bovendien is samen bouwen aan een livestream teamwork.

Favicon

Verantwoordelijk uitgever:

Nassen Clement

CLN Producties

Contact