Business events

Open-deur-online concept op basis van presentaties en demonstraties .

Maak samen met al uw medewerkers een live-uitzending. Teambuilding activiteit en promotioneel.

Livestream heeft bekendheid verworven tijdens de hoogdagen van de coronacrisis. De doorsnee burger is er inmiddels helemaal mee vertrouwd.

Fysieke bedrijfsevenementen worden ingericht op een specifieke dag en uur.  De locatie en het tijdsstip passen niet altijd in de drukke agenda van de potentiële klant. Dit verlies kan door livestream gecompenseerd worden. Het evenement is te volgen vanuit eender welke locatie en kan zelfs terug herbekeken worden in de dagen of weken na de uitzending. Bovendien biedt u ook nog eens de mogelijkheid om twijfelaars over de streep te trekken.

Opendeur online verwijst naar het klassieke concept opendeurdagen: u nodigt uw klanten uit bij u in de winkel of bij u op het bedrijf. Er valt wat te zien: nieuwigheden, innovaties, modeshows of demonstraties. Klanten kunnen advies inwinnen: specialisten en ervaringsdeskundigen staan de bezoekers te woord. Er zijn primeurs: nieuwigheden of een geheel nieuw aanbod.  Al deze onderdelen kunnen gecommuniceerd worden in de livestream.

Het concept kan ook ingezet worden bij een eenvoudige presentatie om het aanwezige publiek en de kijkers thuis gelijktijdig te informeren.

De activiteit is een live uitgezonden uitzending. De stream is te zien op een platform naar keuze (afhankelijk van doelgroep). De uitzending wordt opgenomen en kan dagen, weken of zelfs maanden na de uitzending, op elk ogenblik van de dag, herbekeken worden (terugkijken).

Dit event is van A tot Z realiseerbaar met uw eigen medewerkers + CLN Producties. Zo bespaart u kosten, leren uw klanten uw personeel waarderen en hebt u een instrument in handen dat voor iedereen een nieuwe uitdaging vormt. Samen een uitzending verzorgen staat op gelijke voet met teambuilding.

  • Indien daar behoefte aan is beperken wij onze taak niet alleen in het opnemen en uitzenden van de stream, maar dragen wij ons steentje bij in het organiseren of samenstellen van de inhoud (complexe uitzendingen). Bijvoorbeeld om een marketingkundige chronologie na te streven (inhoud of content).  Eveneens helpen wij mee met het casten van de medewerkers. 

De uitzending kan inhoudelijk samengesteld worden uit interviews, reportages en uit vooraf opgenomen demonstraties of andere vormen van audiovisueel materiaal. 

  • Het is telkens onze betrachting dat onze livestreams eruitzien als een boeiende live tv-uitzending. De stream wordt ingeleid met een passende intro en eindigt met een verzorgde aftiteling. De getoonde foto’s en video’s worden vanaf onze apparatuur uitgezonden zodat ze bij de kijker duidelijk en mooi verzorgd overkomen. Tijdens de uitzending brengen 7 camera’s het hele gebeuren afwisselend in het beeld. Een aantal daarvan zijn niet groter dan een vuist zodat ze het aanwezige publiek niet storen.

De activiteit kan georganiseerd worden met fysiek aanwezig publiek, maar zonder kan ook.  Livestream is een interactief medium. Wij adviseren om dit voordeel te benutten. Zeker wanneer het fysiek aanwezige publiek tijdens presentaties vragen mag stellen. 

  • Om kwalitatieve redenen wordt geluid altijd gescheiden opgenomen van de beelden. Na de opbouw, het afstellen van de camera’s is er ook aandacht nodig voor het geluid. Deze taken nemen wel wat tijd in beslag.

Alles weten over de mogelijkheden van het concept opendeur online? Maak een afspraak: clement@clnproducties.be of tel: 0476245510.

Professionele livestreams vragen doorgaans meer voorbereiding en voorbereidingstijd dan wordt verondersteld: klik hier voor meer informatie.

Favicon

Verantwoordelijk uitgever:

Nassen Clement

CLN Producties

Contact