Ieder mens is voortdurend bezig om zijn leven vast te leggen. Dat valt pas op als er fotoalbums boven worden gehaald. Elk blad vertolkt een stukje nostalgie uit het levensverhaal. Lange tijd gebeurde dat enkel met foto’s, maar nu de techniek het toelaat ook steeds meer met filmpjes.

Fotoslides maken een uitvaartplechtigheid persoonlijker en het is deze persoonlijke toets die zo gewaardeerd wordt. Foto’s liegen ook niet, zij fungeren als betrouwbare getuigen van een rijk sociaal leven.

De overtuiging dat mooie herinneringen troost bieden wordt breed gedeeld. Het is dan ook de bedoeling dat de uitvaartplechtigheid zelf evengoed ervaren wordt als een onvergetelijke herinnering.

CLN Producties schenkt opvallend veel aandacht aan de foto’s die tijdens de ceremonie worden getoond. Daarom geven wij de voorkeur om elke slide via ons systeem te tonen. Stuk voor stuk worden ze gecorrigeerd en bijgewerkt, daarna keurig gemonteerd in een video samen met de gekozen muziek. De video wordt dan mooi synchroon uitgezonden tijdens de plechtigheid.  Zo is verzekerd dat de kijkers thuis de fotopresentaties uitstekend kunnen zien.

Fotoslides zijn bij burgerlijke uitvaarten al helemaal ingeburgerd. Wie beroep doet op CLN Producties bezit de mogelijkheid om elke fotoslide via de live stream apparatuur uit te zenden. Dit gebeurt al bij burgerlijke uitvaarten, maar kan ook bij kerkelijke uitvaarten tijdens de communiegang, tijdens de offerande of wanneer er muziek wordt afgespeeld. Voor deze mogelijkheid wordt ook gekozen om te voorkomen dat de aanwezigen die dat niet wensen tijdens de communie of offerande in het zichtveld van de camera’s komen.