Clement en Stef volgden aan het mediapunt Syntra te Genk de opleiding videorealisator. Clement deed dat tussen 2003 en 2006 in avondonderwijs en Stef tien jaar later in dagonderwijs. Zowel Clement als Stef zijn scenaristen. Dat wil zeggen dat ze opgeleid zijn om met camerabeelden een boeiend verhaal te vertellen.

Clement had dadelijk de videomicrobe te pakken. Tijdens zijn opleiding was hij al verrast wat met professionele video allemaal mogelijk is. Helemaal verkocht aan dit medium bouwde Clement zijn vaardigheden verder uit. In 2014 was het dan zover en zag CLN Producties het levenslicht. Zo groeide een hobby uit tot een zelfstandig bijberoep.

In 2018 was de tijd rijp om video te combineren met een andere opleiding die Clement genoot, namelijk Marketing (PHHi Hasselt). Video en marketing zijn onmisbare elementen om professionele internetfilmpjes te produceren.

Er is gekozen voor de naam CLN Producties. De initialen CLN staat voor Clement Nassen en de toevoeging ‘Producties’ verwijst naar het produceren van audiovisuele producten. Binnen het kader van de opleiding ligt natuurlijk de specialisatie op het produceren van journalistieke reportages.

In de praktijk wordt elk nieuw project door Clement en zoon Stef besproken. Dat garandeert dat de producties perfect balanceren tussen twee generaties. Stef maakt deel uit van de nieuwe generatie consumenten en weet dan ook beter wat zijn leeftijdsgenoten bezig houdt.

 

CLN- Team

 

 

Nassen Clement

Nassen Clement

Camera / montage

Relevante opleidingen: fotografie, video en marketing.

Nassen Stef

Nassen Stef

Relevante opleidingen: medico administratie, video, pc technicus en IT.