CLN livestream producties bezitten de look van een tv-uitzending in het klein. Elke uitvaartplechtigheid wordt met meerdere camera’s in beeld gebracht (multicam). Fotopresentaties worden verwerkt in HD-video’s en rechtstreeks uitgezonden. Het kwaliteitsverschil is enorm.   

Tijdens de covid-19 pandemie kende live stream een ongekende groei. De reden daarvoor is welbekend, maar live stream biedt nog andere voordelen. Familieleden, vrienden en kennissen die in het buitenland verblijven kunnen alsnog de plechtigheid meebeleven. Het zelfde voordeel genieten de mensen die minder mobiel zijn of die wegens ziekte het bed niet mogen verlaten. Live stream is de oplossing voor iedereen die erbij wil zijn zonder fysiek aanwezig te zijn.

Kerken zijn grote ruimten die filmisch moeilijk te vatten zijn met één of twee camera’s. Grote ruimten vervormen het geluid zodanig dat het de verstaanbaarheid belemmert. Goed geluid is een must, zonder afbreuk te doen aan het typisch geluid dat zo eigen is aan een kerkgebouw.

Livestream uitvaarten worden druk bekeken. On demand (uitgesteld of op aanvraag) nog meer dan live. Dat weten wij van YouTube en Facebook. Zij verstrekken van elke live stream cijfermateriaal en verwerken dit cijfermateriaal tot analytische tabellen. Zo weet CLN precies hoeveel mensen naar elke live uitzending hebben gekeken en hoeveel mensen in de dagen en weken die daarop volgen nog naar de uitzending kijken.

Veel uitvaartplechtigheden vinden plaats op tijdstippen dat vrienden en kennissen belemmerd zijn omwille van beroepsactiviteiten. De openbare live streams van CLN Producties blijven tot 90 dagen na uitzending beschikbaar. De meeste live streams worden op een later tijdstip bekeken. Meestal meer dan het drievoud van de live uitzending in de eerste drie dagen. Geen enkel gebouw kan zoveel belangstelling aan.

U kunt als particulier of als familie beroep doen op de live stream service van CLN Producties.

Wij horen graag welke uw wensen zijn.

De live stream uitzending kan openbaar, beperkt of op uitdrukkelijk verzoek gereserveerd worden voor een beperkte kijkersgroep. Het is ook mogelijk om de dienst ( live stream) enkel op te nemen (recording).

Kijken of terugkijken is mogelijk via het mediaplatform begrafenis.be van CLN Producties. Op vraag van de familie wordt de uitvaart ook opgenomen (recording).

Foto’s worden netjes in HD op de gekozen muziek gemonteerd en tijdens de uitzending vanaf de live stream apparatuur uitgezonden. Zo ziet de kijker thuis de foto’s in de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit kan ook bij kerkdiensten.

Het bid- of gedachtenprentje wordt filmisch verwerkt in de eindgeneriek en in beeld gebracht tijdens de offergang of op het einde van de dienst. 

Onze aanpak is heel eenvoudig.

CLN Producties werkt met een mobiele live stream studio. Het hele pakket wordt bij elke ceremonie uitgerold. Er zijn geen kleinere of grotere pakketten waaruit een keuze kan worden gemaakt.. Elke live stream wordt opgenomen met zes camera’s.

De kostprijs van een standaard live stream (uitvaartceremonie) bij CLN Producties bedraagt 395 € . In de prijs is het plaatsen van extra verlichting niet inbegrepen, mocht dat alsnog nodig zijn. Tot 35 km van Diepenbeek worden geen verplaatsingskosten aangerekend.

Meer informatie wordt graag verstrekt zonder enige aankoopverplichting.

Goed om te weten!

CLN Producties heeft gekozen voor de look van een kleine tv-uitzending met 6 camera’s. Daarbij wordt elke uitzending afgewerkt met een passende intro en een eindgeneriek. De fotopresentaties worden verwerkt tot HD video’s zodat ze op onze apparatuur kunnen afgespeeld worden. Dat vraagt aardig wat voorbereiding. Graag willen wij dan ook daar de tijd voor nemen.

Om van elke live stream een succes te maken wordt beroep gedaan op de medewerking van iedereen die met de organisatie betrokken is. Op aanvraag verstrekt CLN Producties graag welke punten bijzondere aandacht verdienen.

Laat vooral geen tijd verloren gaan wanneer u een beroep wilt doen op de livestream service van CLN Producties:

gsm 0032 476 245510 (ook op zon- en feestdagen bereikbaar).

Telefoon montagestudio: 011/ 758 397 ( bericht inspreken bij afwezigheid).

In deze eenvoudige videoreportage ziet u hoe CLN Producties live stream maakt.