Goedkoop dankzij ons One Men Production System!

Het one men production system is bij CLN Producties een standaard. Eén persoon bouwt de hele benodigde apparatuur op, ruimt het ook op en staat evengoed in voor de live uitzending. Dat scheelt een stuk in de kostprijs en dus betaalt u ook gevoelig minder voor een livestream. Een standaard livestream kost bij CLN Producties slechts 395€, BTW inbegrepen. Dat is ronduit ver beneden de gangbare prijs.

Doel:

Optimale prijs/kwaliteit in audiovisuele content creatie.

Techniek:

Maximale mogelijkheden in een klein doosje (onze mobiele studio).

Minimale mankracht voor een betaalbaar aanbod.

Een one men productie ziet er even professioneel uit dan eender welke andere formule. Dat komt omdat er met minstens zes onbemande  studio camera’s wordt opgenomen. De keerzijde van de medaille is de voorbereidingstijd. De opbouw duurt langer, evenals het afstellen van de apparatuur.

3 uur intensive voorbereidingstijd is zeker nodig voordat het publiek toegang heeft tot de zaal of het kerkgebouw. Een livestream die gezien mag worden laat niets aan het toeval over.

Soms is de kostprijs van een livestream belangrijk, maar niet altijd. De omstandigheden laten een snelle opbouw niet altijd toe. Dan kan er gekozen worden voor twee of drie bemande camera’s. De kostprijs van deze formule is wel een stuk duurder. Afhankelijk van het aantal medewerkers varieert de kostprijs tussen de 750 en 1500€, zeg maar wat u gewoonlijk ook bij de concurrentie betaalt voor een livestream. Expertise en afwerking van de livestream zit bij CLN Producties dan wel in de prijs inbegrepen.

De vernoemde prijzen zijn exclusief verlichting, decor, beeldschermen en/of geluidinstallatie (indien vereist) of het aanleveren van een hele partij microfoons (complexe audio). Op aanvraag wordt graag een offerte aangeleverd.

Promo-livestreams.

Publieke uitzendingen op basis van nieuwe ideeën komen zeker in aanmerking. Als het een promo-versie mag worden kunt u rekenen op een eenmalige korting van -30% en extra promotie van de livestream.

Prijs videoreportages: enkel op aanvraag.