U runt een handelszaak met een ruim klantenbestand. Dan organiseert u zeker op geregelde tijdstippen opendeurdagen (acties). U zet dan niet alleen de deuren wagenwijd open. Neen, u zorgt dat de actie aantrekkelijk is, mooi past bij uw aanbod en de beoogde doelgroep.

De kans is groot dat de actie die u organiseert anders noemt. Dat kan best, maar het basisprincipe is gebaseerd op het oude concept van opendeurdagen: in de media aandacht vragen, belangstelling opwekken bij uw doelgroep en zo veel mogelijk potentiële klanten aantrekken.

U zet vol in op een goede verkoop, maar net zo graag wilt u de relatie met uw bestaande klanten versterken en evengoed nieuwe klanten werven. Ondersteun deze drie doelen door de sociale media optimaal in te schakelen.  

Opendeur online verwijst naar het klassieke concept opendeurdagen: u nodigt uw klanten uit bij u in de winkel of bij u op het bedrijf. Er valt wat te zien: nieuwigheden, innovaties, modeshows of demonstraties. Klanten kunnen advies inwinnen: specialisten of ervaringsdeskundigen staan de bezoekers te woord. Er zijn primeurs: nieuwigheden of een vernieuwd aanbod. Gezelligheid is troef: animatie, optredens, een hapje en een drankje, leuke babbels tussen klanten en kennis maken met het personeel.

Opendeur online kan een virtuele uitbreiding zijn van de acties die u nu al organiseert.

Opendeur online kan zelfs fungeren als een waardig alternatief nu tijdens de corona pandemie, of om de huidige toestand te overbruggen, of om een soepele overgang te maken naar de oude normale toestand.

Opendeur online kan uitgewerkt worden tot een zelfstandige actie.

Opendeur online bestaat uit een live stream uitzending via de sociale media. De hele uitzending wordt integraal opgenomen en kan dagen, weken of maanden na de uitzending, op elk ogenblik van de dag, herbekeken worden (terugkijken).

Opendeur online bestaat inhoudelijk uit live uitgezonden beelden: producten die geshowd worden, demonstraties, interviews, reportages en natuurlijk alle andere vormen van audiovisueel materiaal (vb. reclamespots). Reportages, demonstraties en een aantal interviews kunnen op voorhand opgenomen worden.

Meer weten over opendeur online: clement@clnproducties.be of tel: 0476245510.