Virtuele commerciële acties!

U runt een handelszaak met een ruim klantenbestand. Dan organiseert u zeker op geregelde tijdstippen opendeurdagen (acties). U zet dan niet alleen de deuren wagenwijd open. Neen, u zorgt dat de actie aantrekkelijk is, mooi past bij uw aanbod en de beoogde doelgroep.

De kans is groot dat de actie die u organiseert anders noemt. Dat kan best, maar het basisprincipe is gebaseerd op het oude concept van opendeurdagen: in de media aandacht vragen, belangstelling opwekken bij uw doelgroep en zo veel mogelijk potentiële klanten aantrekken.

U zet vol in op een goede verkoop, maar net zo graag wilt u de relatie met uw bestaande klanten versterken en evengoed nieuwe klanten werven. Ondersteun deze drie doelen door de sociale media optimaal in te schakelen.  

Opendeur online verwijst naar het klassieke concept opendeurdagen: u nodigt uw klanten uit bij u in de winkel of bij u op het bedrijf. Er valt wat te zien: nieuwigheden, innovaties, modeshows of demonstraties. Klanten kunnen advies inwinnen: specialisten of ervaringsdeskundigen staan de bezoekers te woord. Er zijn primeurs: nieuwigheden of een vernieuwd aanbod. Gezelligheid is troef: animatie, optredens, een hapje en een drankje, leuke babbels tussen klanten en kennis maken met het personeel.

Opendeur online kan een virtuele uitbreiding zijn van de acties die u nu al organiseert.

Opendeur online kan in zeer korte tijd uitgewerkt worden tot een zelfstandige actie.

Opendeur online bestaat uit een live stream uitzending via de sociale media. De hele uitzending wordt integraal opgenomen en kan op sociale mediaplatformen, dagen, weken of maanden na de uitzending herbekeken worden.

Opendeur online bestaat inhoudelijk uit twee van elkaar gescheiden opnamelocaties. Locatie 1 is voor het afnemen van interviews . Locatie twee is bestemd voor demonstraties en/of presentaties. Tussendoor kan opgenomen audiovisueel materiaal getoond worden. Denk maar even aan reclamespots van merken uit uw assortiment, reportages, demonstraties en interviews die op voorhand zijn opgenomen.

Wenst u een interactieve livestream, dat kan. Kijkers kunnen dan vragen stellen die tijdens de uitzending beantwoord worden of reacties plaatsen. Een creatieve geest en een goede planning maakt de belangstelling alleen maar groter.

Meer weten over opendeur online: clement@clnproducties.be of tel: 0476245510.