Livestream uitzendingen voor een goed doel, dat moet zeker kunnen. CLN Producties werkt alvast graag mee. Iedereen die zo een initiatief overweegt mag dat noteren.

Geld inzamelen is organisatorisch altijd een huzarenstukje. Met hulp van live stream kan de actie snel uitgroeien naar een hoogtepunt, is ze eenvoudiger om te organiseren en bereikt men meer mensen.

Samenwerken met CLN Producties betekent dat u als organisator kunt rekenen op de expertise en de professionele opnameapparatuur van CLN Producties. Voor de initiatiefnemer is er geen enkel risico en elke actie verloopt netjes volgens afspraak.

CLN Producties stelt gratis een mediumplatform ter beschikking waarop de live stream wordt uitgezonden. Deze website is van technologie voorzien om op een transparante manier donaties te innen.

De live stream zelf wordt niet in rekening gebracht. Enkel is er een kleine kost op het innen van de donaties. Makkelijker kan het niet worden.

De kijker wordt tijdens de uitzending uitgenodigd om een vast bedrag of een bedrag naar wens over te maken. Vele kleintjes maken een grote, dat is het uitgangspunt.

Bedragen worden geint via bankcontact (België) of een andere creditkaart. De organisator of initiatiefnemer hoeft enkel te zorgen voor inhoud. Dit kan al heel eenvoudig met interviews en reportages, maar optredens (animatie) behoren evengoed tot de mogelijkheid.

De duur van de uitzending situeert tussen de 30 en 90 minuten. De uitzending kan op de website nog altijd herbekeken worden en het storten van een donatie eveneens.

CLN Producties voorziet de organisatie gratis van een ontwerp, een aankondiging om online te verspreiden. Inhoudelijk is dit ontwerp een uitnodiging om te kijken en steun te betuigen.

Meer informatie vindt u op de volgende website: solidariteit.live

Contact: clement@solidariteit.live of 0476245510.

Opgelet! CLN Producties organiseert zelf geen projecten en zal het initiatief daar ook niet toe nemen.