Slaat het noodlot toe, dan moet er snel beslist worden hoe de uitvaartceremonie er zal uitzien. Maar hoe meer verdriet een mens heeft, hoe minder die weet en te zeggen heeft. Op zulke momenten laten wij ons graag bijstaan, om zeker te zijn dat we mee zijn met de gangbare gebruiken en de nieuwe gewoontes.

Mee zijn met de tijd betekent rekening houden met de veertigers binnen de familie en nog meer met de generaties die daarop volgen.  Zij zijn opgegroeid, zeg maar vergroeid met de sociale media.

De raadgever in eerste lijn is het uitvaartcentrum. Deze mensen zijn jaar en dag begaan met het verzorgen van uitvaarten. Wat zij adviseren is wat zij in aanbieding hebben. Dat doet trouwens ieder bedrijf. Live stream behoort niet altijd tot het dienstenpakket.

Een extern bedrijf inhuren kan natuurlijk ook. CLN Producties is zo een externe dienstverlener en brengt mooi verzorgde live streams als gespecialiseerd bedrijf. Op vraag van de familie werkt CLN Producties zonder problemen samen met elk uitvaartcentrum.