Okra startdag vanuit de Markthallen Herk-de-Stad

Live stream huwelijk Glenn & Margit Wommersom (demo).


Popfestivals in live stream (demo).

Clochards Deluxe en Koyle zijn de rockbands die de avond van 22 mei 2021 te Diepenbeek mochten vullen. Wegens corona waren maar 50 liefhebbers toegelaten. Maar die waren dan ook dolgelukkig, na lange tijd, nog eens festivalletje te mogen meepikken. Gezelligheid was troef, ondanks de sterke wind en vele regen.


Hookrock Diepenbeek, de anderhalve meter show! Plaats van gebeuren was het voetbalveld aan de Lutselusstraat. Op het programma stond Linda Lou & LineMovers en JJR.


CLN live streams kunnen hier aangekondigd en bekeken worden. Iedereen is vrij, vanaf eender welk medium, om een (tijdelijke) link naar deze pagina te plaatsen: https://clnproducties.be/live-stream-kijken/

Niet alle openbare live streams zullen op deze pagina te zien zijn. Elke opdrachtgever is vrij om een medium te kiezen naar eigen inzichten.


Deze pagina kan versleuteld zijn met een toegangscode wanneer het een live stream betreft uitsluitend bestemd voor een besloten kring (privé). Deze live streams worden hier nooit aangekondigd.