De uitvaartplechtigheid van de heer Jozef Vandenreyt wordt uitgezonden op dinsdag 9 maart 2021 om 10.30 uur vanuit de aula van uitvaartverzorging Reweghs-Pipeleers Diepenbeek.

Raf Nouwkens werd geboren in Bilzen in 1939. Hij bouwde een rijkgevulde carrière uit in de advocatuur. Zijn eigen kantoor werd opgericht in 1964 in Diepenbeek. Hij hanteerde een grote beroepsethiek en werd door klanten en tegenpartijen getypeerd als een gedreven vakman die steeds de kalmte wist te bewaren en altijd op zoek was naar compromissen. Meester Nouwkens was ook stafhouder van van Balie Hasselt en fungeerde als plaatsvervangend rechter in de Rechtbank van Eerste Aanleg.

Raf Nouwkens kreeg de titel van ere-advocaat en ere-plaatsvervangend rechter. Hij overleed vorige donderdag op 82-jarige leeftijd in Bilzen. De eredienst vindt volgende donderdag plaats en kan via livestream worden gevolgd. Namens de redactie: ons medeleven aan alle nabestaanden.CLN live streams kunnen hier aangekondigd en bekeken worden. Iedereen is vrij, vanaf eender welk medium, om een (tijdelijke) link naar deze pagina te plaatsen: https://clnproducties.be/live-stream-kijken/

Niet alle openbare live streams zullen op deze pagina te zien zijn. Elke opdrachtgever is vrij om een medium te kiezen naar eigen inzichten.

Deze pagina kan versleuteld zijn met een toegangscode wanneer het een live stream betreft uitsluitend bestemd voor een besloten kring (privé). Deze live streams worden hier nooit aangekondigd.