CLN Producties biedt livestreams aan tegen een reductie van – 30%. Deze korting wordt enkel verleent aan culturele evenementen en kerkelijke huwelijksceremonies.

Wat is een demo livestream?

Zoals de naam weergeeft, een demo livestream biedt de kijker inzicht van hoe CLN live stream maakt en hoe anders onze producties zijn.

Tijdens de coronacrisis heeft live stream een stevige boost gekend. Deze live streams hadden tot doel om een nood op te vangen. Kale beelden werden massaal via het digitale net uitgezonden. Deze live streams zijn eenvoudig van structuur en kennen een opstelling met één, of hoogstens twee camera’s. Hierdoor is een ondergewaardeerd clichématig beeld van live stream in het leven geroepen.

De live streams, verzorgd door CLN Producties, ogen veel aantrekkelijker. Iedere live stream ziet bij ons eruit als een tv-uitzending. Om dit verschil aan te tonen is het concept Demo livestream in het leven geroepen.

Voor- en nadelen van een demo livestream.

Als organisator van een live stream ontvangt u of uw organisatie een korting van 30% op de vaste productieprijs (huwelijksplechtigheid)  of op de prijs waarop uw evenement is begroot.

De korting heeft geen invloed op de uitvoeringsfaciliteiten van de live stream.  

In ruil voor de korting wordt wel een tegenprestatie gevraagd. Deze tegenprestatie slaat enkel op het promotioneel aspect van de live stream.

Een mogelijk nadeel is dat CLN Producties  demo-livestreams officieel enkel accepteert maximaal 5 dagen voor uitvoeringsdatum. CLN Producties accepteert om een demo-livestream op onze kalender te reserveren, maar verleent automatisch voorrang aan producties waar geen kortingen aan verleend zijn.

CLN Producties bezit het recht om het aantal demo livestream te beperken, zowel in tijd als in aantal.

Meer informatie aangaande demo-livestreams kunt u verkrijgen zonder enige verplichting door contact op te nemen met CLN Productie.

Ervaar het effect van live stream.

Doe de test met een domo !