Een cultureel evenement organiseren en datzelfde evenement ondersteunen met live stream is altijd een slimme strategische zet. Zo bouwt u naambekendheid op en naambekendheid verleent u en uw organisatie meer aanzien.

CLN Producties is gespecialiseerd in kleine en middelgrote events, actief dus in het cultureel marktsegment van kleinschalige belevingen. 

Ongetwijfeld zet u en uw organisatie een bezienswaardig evenement op poten dat op veel waardering mag rekenen. Deze lijn dient u dan ook vast te houden in de live stream. Indruk maakt u alleen als alles mooi in beeld wordt gebracht.

Het voordeel om met CLN Producties samen te werken is dat u als organisator 100% controle houdt over de inhoud, het doel en de bestemming van de live stream.

Live stream, als online medium, verleent uw organisatie op een heel attractieve manier toegang tot de sociale media. Niet onbelangrijk wanneer u een ruime belangstelling nastreeft. Het effect van entertainment creëert meer betrokkenheid en heeft een sterke invloed op de kijkintentie.

Live stream sponseren

De live stream kan gefinancierd worden door derden (sponsoring). CLN Producties voorziet deze mogelijkheid. Bij ons wordt elke uitzending ingeleid met een intro en afgesloten met een eindgeneriek. Emblemen, bedrijfslogo’s met of zonder naamvermelding kunnen daarin heel eenvoudig opgenomen worden.

Tips en weetjes

U bezit als organisator de mogelijkheid om een vergoeding te vragen om naar de uitzending te kunnen kijken. Gratis kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld door middel van sponsoring. Organiseert u meer dan één optreden, stream dan het laatste optreden live. Zo maakt u het publiek al warm voor het volgende seizoen.

Een andere mogelijkheid is om de beste onderdelen van de generale repetitie live uit te zenden waar een aantal interviews in zijn opgenomen. Deze laatste mogelijkheid moet u eerder zien als een promotionele stunt. De eerste mogelijkheid kan een oplossing zijn wanneer de vraag groter is dan het aantal zitjes in de zaal.

Meer inlichtingen over onze live stream service kunt u zonder enige verplichting verkrijgen bij CLN Producties.

Een cultureel evenement organiseren en datzelfde evenement ondersteunen met live stream is altijd een slimme strategische zet.

Zet uw eerste stap met een demo livestream.