Concept open-deur-online

Eindelijk de oplossing gevonden!
Een eigentijds en betaalbaar concept om uw klanten te inspireren.
Met minder energie evengoed scoren dan met fysieke acties.
Inzetbaar als extra, een tussendoortje of als hoofdactiviteit.

U runt een handelszaak met een ruim klantenbestand, dan organiseert u zeker op geregelde tijdstippen opendeurdagen. U zet dan niet alleen de deuren wagenwijd open. Neen, u zorgt dat de actie aantrekkelijk is, mooi past bij uw aanbod en de beoogde doelgroep.

U zet vol in op een goede verkoop, maar net zo graag wilt u de relatie met uw bestaande klanten versterken en evengoed nieuwe klanten werven. Dat kan nu met medewerking van een online medium ‘Opendeur online’. 

Opendeur online verwijst naar het klassieke concept opendeurdagen: u nodigt uw klanten uit bij u in de winkel of bij u op het bedrijf. Er valt wat te zien: nieuwigheden, innovaties, modeshows of demonstraties. Klanten kunnen advies inwinnen: specialisten en ervaringsdeskundigen staan de bezoekers te woord. Er zijn primeurs: nieuwigheden of een geheel nieuw aanbod. 

Opendeur online kan uitgewerkt worden tot een zelfstandige actie, zeg maar een volwaardig alternatief van fysieke opendeurdagen.  

Opendeur online bestaat uit een live stream uitzending via de sociale media. De uitzending wordt opgenomen en kan dagen, weken of maanden na de uitzending, op elk ogenblik van de dag, herbekeken worden (terugkijken).

Opendeur online kan inhoudelijk samengesteld worden uit interviews, reportages en uit vooraf opgenomen demonstraties of andere vormen van audiovisueel materiaal. 

Opendeur online is maatwerk, De uitzending wordt samengesteld op maat van uw aanbod en doelgroep. 

Opendeur online kan met publiek, maar is ook interactief. De kijkers thuis kunnen tijdens de live uitzending vragen stellen aan sprekers, medewerkers en directieleden. Vragen kunnen digitaal gesteld worden na een voorstelling, demonstratie of na een uiteenzetting van een product.

Online opendeur is een flexibel concept dat snel en eenvoudig inzetbaar is. Bovendien is het super goedkoop. Medewerkers mogen rekenen op de steun van CLN Producties om hun actie voor te bereiden, uit te werken en voor de camera te oefenen.

Uw versie van opendeur kan op een of meerdere online media bekeken of herbekeken worden, uiteraard ook op uw bedrijfspagina.

Alles weten over de mogelijkheden van het concept opendeur online? Maak een afspraak: clement@clnproducties.be of tel: 0476245510.

Favicon

Verantwoordelijk uitgever:

Nassen Clement

CLN Producties

Contact